Esdeveniments valorats i clients satisfets

Work

Animacions per a esdeveniments empresarials amb una eina original i versàtil

Està buscant una manera de fer els seus esdeveniments encara més atractius? La clau per a un esdeveniment reeixit sovint és tenir elements atractius i originals que el diferenciïn. ¡Adquireixi la paret digital Digi-Sports BCN i obtingui una eina única i entretinguda que els seus visitants no oblidaran!

Visibilitat i valor afegit

Doneu-li als seus visitants un moment únic i durador en les seves ments, i variï la seva oferta com a agència de comunicació o organitzador d’esdeveniments.

Personalitzada i personalització

Crea l’ambient de la teva elecció amb insercions personalitzables. En mida estàndard o gran, vista la paret de la identitat gràfica del seu client.

Acompanyament i Suport

Tota la logística al voltant de la paret està a càrrec dels nostres equips. Al lloc, durant l’esdeveniment, els animadors asseguren el bon funcionament de les activitats.

Concurs i recopilació de dades

El programari Ranking Pro li permet realitzar competicions de classificació entre usuaris de la paret interactiva, mentre recopila dades sobre ells.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Animacions per a esdeveniments empresarials que aporten un veritable valor afegit

Un esdeveniment empresarial no només ha de convèncer, sinó també impressionar. Digi-Sports BCN presenta la seva paret interactiva, una eina inusual que ofereix una àmplia varietat de possibilitats. Ofereixi als assistents un moment únic que el diferenciï de qualsevol altra agència de comunicació.

Gestionem tot el procés, des del trasllat fins a la instal·lació, per garantir-li una experiència òptima, sense que hagi de preocupar-se per l’aspecte logístic. Feu que els seus esdeveniments siguin inoblidables, tot en un ambient agradable.

Dóna-li més vida al teu esdeveniment amb la nostra paret digital fent servir el nostre programari de classificació. L’ajudarà a recopilar dades sobre els participants durant els jocs. Aprofita l’oportunitat de muntar competicions reals! Versàtil i original, la nostra eina és un actiu real per als seus projectes d’esdeveniments a Barcelona.

animacions per a esdeveniments empresarials esdeveniments empresarials
animacions per a esdeveniments empresarials animacions empresarials

Gaudireu d'una eina flexible i adaptable

Disponible en dos formats, la nostra paret interactiva entretindrà a tots els públics amb els seus vint esports compatibles i 200 escenaris. Tots podran provar els seus reflexos i la seva capacitat.

Ets una agència d’esdeveniments a Barcelona oa qualsevol altre lloc i vols personalitzar la teva paret digital? La nostra eina s’adapta a les seves necessitats, ja que és possible incloure el logotip o la imatge que desitgi.

Vols organitzar animacions agradables i supervisades? Un coordinador supervisarà l’ús de la paret interactiva per garantir el desenvolupament òptim del seu esdeveniment! En el cas d’un lloguer de diverses parets, un coordinador pot ajudar i controlar totes les activitats.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems