Alumnes estimulats i estudiants satisfets

Work

Impulsa les activitats del seu col·legi i associació

Està buscant una manera de donar vida a una associació o portar originalitat als seus esdeveniments organitzats en un entorn escolar? La convidem a descobrir la nostra paret digital interactiva, una eina inusual i versàtil, per donar-li sabor a cadascuna de les seves activitats. Amb Digi-Sports BCN, ¡infon dinamisme en la teva organització o establiment!

Interactivitat i animacions variades

La paret digital és una forma divertida de crear un clima de confiança entre els seus estudiants o els seus membres a través de més de 200 escenaris.

Diversió i Motivació

Els seus estudiants es diverteixen i troben una manera de mantenir la seva motivació a l’escola amb 20 activitats compatibles (esports, jocs de reflexos, memòria, etc.).

Satisfacció i nous membres

Els membres de la seva associació estan sorpresos per aquest tipus de suport d’animació, es tornen lleials i atrauen nous membres per descobrir la paret digital.

Solució clau en mà i acompanyament

Els nostres equips s’encarreguen de tots els passos del procés a través d’un servei complet. Supervisem l’animació de la paret per un dia o més.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Una font d'activitats variades i originals per als seus alumnes

Necessita una animació per a la seva escola o universitat? Oferim el nostre mur digital, eina original i flexible per potenciar les seves activitats. Més que ningú, els nens necessiten estimular els seus sentits i els seus cossos per a assegurar el seu bon creixement.

Amb les diferents pràctiques disponibles, brindi als seus estudiants l’oportunitat de provar la seva velocitat i els seus reflexos d’una manera divertida a través de 20 pràctiques compatibles i gairebé 200 escenaris diferents. Podràs oferir diverses activitats esportives, adaptades a tots els gustos!

Disponible en dues mides, la nostra paret interactiva pot ser un avantatge que li permetrà presentar una àmplia varietat d’activitats dins del seu col·legi o escola primària. Anime als seus estudiants a mantenir-se actius i deles l’oportunitat de jugar amb la seva memòria, en un event d’un dia o més llarg.

Una manera de satisfer als teus membres i atreure nous

Perpetuar l’existència d’una associació és una missió que exigeix originalitat i varietat en les activitats ofertes als membres. La paret digital ve a respondre a aquesta problemàtica amb un concepte tan personalitzable com divertit.

Oferim una solució clau en mà. Des del enrutament a la configuració, i des de la instal·lació a l’animació, ens encarreguem de tot! Un animador estarà allà per acompanyar-lo i garantir l’ús adequat de la paret.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems