Cohesió, visibilitat i imatge controlada

Work

La paret digital, animació original per a la comunicació i el team building

La paret digital és un concepte únic amb múltiples usos i s’adapta a les necessitats professionals. És una eina de promoció insòlita, per a Team Building, per a sopars d’empresa o per a seminaris. El nostre servei clau en mà ja ha convençut a moltes empreses de tots els sectors, així com a agències de comunicació i esdeveniments.

Digi-Sports BCN en vídeos

Descobreix en imatges algunes idees per utilitzar la nostra paret digital.

Esdeveniment únic i flexibilitat

El concepte Digi-Sports està al servei de la seva empresa aportant una experiència única i un servei totalment personalitzat per a un esdeveniment memorable.

Cohesió i enfortiment de les relacions

Els seus projectes de Team Building guanyen en eficiència amb la nostra paret digital que fomenta la promoció de les relacions entre els empleats gràcies a la multitud d’activitats divertides i interactives.

Sensibilització i valorització del producte

Una operació de comunicació per a un nou producte ha de ser rendible i finament controlada. El nostre concepte únic li aporta la notorietat i la imatge que es mereix.

Stand visible i entreteniment

Surti reforçat de la seva presència en fires o convencions gràcies a la paret digital. L’entreteniment i la gran varietat d’activitats que ofereix no només atraurà més visitants, sinó que els deixarà una experiència inoblidable.

Comuniqui al voltant de la seva marca

Per a tots els seus esdeveniments, estands i altres esdeveniments, la nostra paret digital compleix amb els requisits del seu projecte gràcies a les nostres ofertes a mida.

La paret digital aporta una major visibilitat i s’integra perfectament en els estands en fires comercials o convencions.

Si col·laboren amb patrocinadors per al seu esdeveniment, aprofita els espais de Branding voltant de la paret digital.

El nostre programa Rànquing Pro és una solució idònia per recopilar dades sobre els visitants i potencials clients atrets per la paret interactiva i per organitzar concursos.

Promociona els seus productes

Avui en dia, les tendències i els mètodes efectius per a la promoció controlada es basen essencialment en idees insòlites de Street màrqueting, en l’humor, al teasing o al transmèdia. La nostra paret digital forma part d’aquesta evolució del màrqueting i de la promoció. La paret digital fomentés un veritable entusiasme en tots els seus visitants i prospectes, gràcies a les diverses formes d’entreteniment a l’aire lliure oa l’interior.

Més enllà de les activitats derivades de l’esport, la nostra paret interactiva pot satisfer moltes altres necessitats. Ja sigui a través de jocs de memòria, reflexos o jocs personalitzats, la nostra paret és un suport d’animació inèdit i efectiu.

Visualment únic, la paret digital atreu l’atenció i farà que l’experiència sigui sempre més memorable.

Reforçar la cohesió entre els seus col·laboradors

¡Reforça la cohesió dels seus equips i reforça l’esperit d’ajuda mútua i convivència entre col·laboradors, a través d’activitats divertides dissenyades especialment per a empreses!

La nostra solució de paret interactiva li donarà idees per a jocs i esdeveniments dedicats a la Team Building. Emularà als seus empleats i desenvoluparà el seu gust pel desafiament i per aconseguir un objectiu comú.

Aquests esdeveniments corporatius satisfan les necessitats actuals dels professionals, especialment si planeja organitzar un seminari anomenat “incentiu” i / o esports. Aquestes activitats reuneixen a tots els membres d’una organització: empleats, gerents i directors, en el mateix moment d’intercanvi, independentment de la posició jeràrquica.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems