Gent sana i economia impulsada

Work

Desperta el centre de la seva ciutat amb la nostra paret digital

El centre d’una ciutat, lloc de vida i reunió, ha de romandre dinàmic i atractiu. Reunir els ciutadans i els visitants no és tasca fàcil. La nostra paret digital interactiva, una eina única, lúdica i flexible, portarà una animació original al seu ciutat i delectarà permanentment l’esperit festiu per als seus ciutadans i visitants.

Convivència i atractivitat

La paret digital atrau la multitud en un ambient únic i cordial fent que cada comerciant es beneficiï de l’animació per a una ciutat cada vegada més activa.

Proposta a mida i enquestes

La recopilació de dades sobre els seus habitants i visitants o la flexibilitat oferta amb les diverses activitats possibles fan de la paret digital una experiència totalment única.

Adaptabilitat i personalització

Compatible amb activitats esportives, jocs reflexos o memòria, les versions dels models estàndard o Gran poden vestir-se amb els colors de la seva ciutat.

Lloguer a la carta i animació

La paret digital és llogable per un sol dia o més i forma part d’un servei complet que oferim a totes les etapes incloent l’animació de l’esdeveniment.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Un servei adaptat al seu municipi sigui quina sigui la seva mida

Sigui quina sigui la mida del seu municipi, des de la modesta llogaret fins a la gran aglomeració, la nostra paret digital la convertirà en una ciutat activa. LLOGUI’L per un dia o més, i deixeu que creï un ambient únic i amigable! Molt flexible, ofereix la possibilitat d’escollir entre diversos tipus de pràctiques (jocs, esports, etc.), per adaptar-se a tots els seus desitjos. Els seus visitants poden divertir amb jocs de velocitat, reflex o memòria.

Vol organitzar concursos i animar reunions en els seus espais públics?

Li oferim la possibilitat de recopilar dades, de crear una classificació i de personalitzar la paret digital amb els colors de la seva ciutat.

Una manera perfecta de mantenir l'economia local i el turisme

Amb la paret digital, té la seguretat d’una animació fora del comú en el centre de la seva ciutat. Injectarà dinamisme i oferirà una nova dinàmica als professionals del turisme i comerciants.

En Digi-Sports BCN, volem brindar-li un servei clau en mà, cuidant tot, des del enrutament fins a la instal·lació.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems