Usuaris satisfets i imatge millorada

Work

Feu que les seves àrees d'espera siguin agradables

Ofereix als seus usuaris una nova forma de passar el temps mentre es diverteixen amb la nostra paret digital. L’àmplia varietat de pràctiques (esports, jocs de memòria, etc.), ajudarà als més petits i els adults a esperar el seu tren o vol en un ambient distès. Digi-Sports BCN li permet oferir als seus viatgers una eina divertida en una estació de tren o en un aeroport.

Satisfacció i entreteniment

S’aconsegueixi una satisfacció màxima gràcies a la nostra paret digital interactiva. És un suport d’animació inèdit capaç d’entretenir a tots els usuaris, independentment del seu perfil.

Eficiència i facilitat d'ús

Els seus empleats que guien els usuaris a les plataformes estalvien temps amb un suport d’animació que crea un ambient agradable al seu lloc.

Personalització i recopilació de dades

La nostra paret digital vesteix els seus colors amb insercions personalitzables i l’ajuda a recopilar dades sobre els seus usuaris amb el programari Ranking Pro.

Acompanyament i flexibilitat

Encaminament, configuració, instal·lació, animació … Els membres del nostre equip l’acompanyaran al llarg del seu projecte, per a un dia o més, segons les seves necessitats.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Una eina fiable per assegurar la satisfacció de l'usuari

Si està buscant una animació esportiva original, d’apreciar el costat inusual i l’adaptabilitat de la nostra paret interactiva. Està disponible en dues mides: una versió estàndard i un model més gran. Tots dos són programables, pel que pot beneficiar-se d’una multitud de pràctiques diferents, ja siguin activitats esportives o gimnàstica intel·lectual.

Amb aquestes activitats, reduirà la sensació d’espera dels seus viatgers durant una parada, fins i tot davant d’un problema logístic. La nostra paret digital és, per tant, un aliat important en la recerca de la màxima satisfacció per als seus usuaris, que ja no veuran passar el temps.

Serà del grat de tots, independentment de la seva edat, ja que pot adaptar-lo a les necessitats de tots. Els permetrà provar la seva habilitat, precisió i memòria. Aprofiti aquesta oportunitat per recopilar dades utilitzant el programari dedicat, una font d’informació útil sobre els perfils dels seus usuaris i la seva opinió sobre la paret interactiva.

Una instal·lació ràpida i completa per a un ambient agradable

Oferim un servei clau en mà al gestionar-ho tot, des enrutament fins animació. Depenent de la configuració, el temps d’instal·lació varia entre mitja hora i una hora, garantint una disponibilitat gairebé immediata. Ens encarregarem de la programació i posarem a disposició un professional, garant del bon ús de la paret digital.

Aprofiteu aquesta idea d’animació comercial per portar dinamisme a la seva estació o sala de l’aeroport, ja sigui per un dia o per una setmana. Els seus visitants podran divertir-se amb aquesta paret interactiva, tan inusual com sorprenent, que convertirà el seu temps d’espera en un moment agradable que no oblidaran.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems