Jugadores motivados y público seducido

Work

Com marcar els esperits durant la teva esdeveniment esportiu? Pensa en la nostra paret digital!

L’esport evoluciona molt ràpidament … Ahir, les gestes esportives van atreure la multitud. Avui dia, només una animació inèdita marcarà permanentment els seus visitants. Digi-Sports BCN ofereix un suport d’activitat esportiva inusual.

La paret digital interactiva permetrà fer que el seu esdeveniment esportiu sigui divertit i memorable.

Generació de trànsit i originalitat

La paret digital és l’element perfecte perquè el seu esdeveniment esportiu sigui memorable. És una veritable font de trànsit gràcies al seu concepte únic.

Diverses activitats i concursos

Amb 20 activitats compatibles i gairebé 200 escenaris, obtingui el suport perfecte per les seves activitats esportives i altres competicions amb el programari Ranking Pro.

Oferta completa i animació

Concentrés en organitzar el seu esdeveniment esportiu. Ens encarreguem de totes les etapes del procés, del transport a l’animació de l’esdeveniment.

Personalització i Branding

La paret digital pot ser personalitzada i tenir insercions de la seva empresa amb logotips dels socis del seu esdeveniment esportiu.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Una solució disponible en diversos formats

Vol crear un esdeveniment a mida per als seus visitants? La nostra paret digital està disponible en una varietat de configuracions, des de la versió estàndard fins al model més gran. Pots vestir els colors del seu club o associació i incloure el seu logotip, afegir un marcador o recopilar dades per organitzar un concurs.

Vol personalitzar la seva paret interactiva d’acord amb el tema del seu esdeveniment? Digi-Sports BCN li permet crear una animació esportiva original que s’adapti al seu esdeveniment. Amb la nostra solució, pot provar els seus reflexos, però també la seva capacitat per disparar o amb raquetes. ¡Configura una activitat esportiva original mai ha estat tan fàcil!

Una instal·lació ràpida per a una animació mai vista!

Per a qualsevol idea d’activitat esportiva, la nostra experiència clau en mà farà que els seus visitants experimentin un moment únic. La paret digital es lloga per un mínim d’un dia i segueix sent totalment supervisat pels nostres equips. Ens encarreguem de tota l’organització (enrutament, configuració, animació, etc.), respectant l’atmosfera que voleu crear.

Amb Digi-Sports BCN, l’esdeveniment esportiu ideal està seu abast de la seva mà, del seu peu o de la seva raqueta. La paret digital interactiva crea una experiència que serà recordada per tots els seus visitants. Modernitzi la seva esdeveniment esportiu per configurar una competició durant la seva competició, submergint als seus participants en el cor d’aquest memorable dia.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems