Rendiment, accessibilitat i ús compartit

Work

La paret digital, ideal per a l'esport i el desenvolupament personal

L’esport permet millorar la seva condició física i conèixer-se a si mateix. Igual de beneficiós, el desenvolupament personal és un trampolí perfecte per florir i gaudir de la seva vida diària. La nostra paret digital interactiva és el suport ideal per crear un entusiasme inèdit en un esdeveniment organitzat per un club o per una associació esportiva i fer que els exercicis de desenvolupament personal siguin sempre més divertits i inusuals.

Digi-Sports BCN en videos

Descobreix en imatges algunes idees per utilitzar la nostra paret digital.

Esdeveniment impactant i animació

El seu esdeveniment esportiu troba un suport fiable amb la nostra paret digital, perfecte per marcar els esperits i proposar una activitat divertida per als visitants i participants.

Modernització i Desenvolupament

La seva associació esportiva atraurà nous membres gràcies a la nostra paret digital i podrà oferir una varietat d’opcions per divertir-se i practicar la seva activitat física preferida.

Desenvolupament i activitats divertides

Els seus exercicis de desenvolupament personal guanyen un valor afegit significatiu gràcies a les diverses opcions de pràctica esportives i cognitives de la nostra paret digital interactiva.

Imatge acreditada i confiança

El nostre concepte original en facilita la recerca de patrocinadors. El seu club o associació guanya la confiança de les empreses que troben una visibilitat única.

Accessibilitat i compatibilitat Handisport

Dissenyats per acomodar a persones amb discapacitats, la paret digital compleix amb les expectatives específiques de les pràctiques de Handisport.

Organitzi una animació original per al seu club

Un club o associació esportiva ha d’oferir una varietat d’entrenament i activitats als seus membres. Ja sigui a través de la vida quotidiana del club o associació o durant un esdeveniment organitzat, una animació esportiva original és sempre una oportunitat per fidelitzar els seus membres que descobriran una nova manera de practicar el seu esport favorit.

L’ús flexible de la nostra paret digital ho fa compatible amb molts esports, com ara:

• Esports d’equip: futbol, rugbi, bàsquet, handbol, hoquei, etc.
• Esports individuals o dobles: tennis, pàdel, golf, etc.

Fes creïbles les teves propostes de partenariat

El partenariat té un paper important en l’organització d’un esdeveniment esportiu. Durant un esdeveniment esportiu com un torneig, optar per la nostra paret interactiva permetrà assegurar que un nombre de visitants compleixi amb les expectatives fixades pels organitzadors. Amb un concepte tan insòlit visualment que personalitzable, la paret digital interpel·larà i entretindrà a tots. Ajudarà a generar trànsit i contribuirà a que l’esdeveniment d’un club sigui rendible.

L’originalitat i modernitat de la nostra paret digital farà que les vostres sol·licituds de partenariat siguin cada vegada més creïbles, atractives i rendibles per a les empreses. Els espais de branding al voltant de la paret donaran als seus patrocinadors un suport sense precedents per major visibilitat.

Aporta un caràcter insòlit als teus exercicis de desenvolupament personal

La paret interactiva és una aliada en la realització dels seus exercicis de desenvolupament personal, ja sigui a Barcelona oa qualsevol altre lloc. L’aliança entre l’esport i aquest, o “deporterapia”, es veu perfectament adaptada al seu ús. Resultarà perfecte com un curs de suport per a qualsevol persona a la recerca de compliment.

Una vegada que s’hagin identificat els temors i objectius de la seva estudiant, la paret digital el ajudarà a materialitzar el que busca aconseguir i conèixer els seus límits, a través d’una “interfície” tan pràctica com intuïtiva. Després, l’exercici abordat des d’un angle lúdic participarà en l’estimulació de la persona afectada, que es beneficiarà d’aprendre més sobre ella.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems