Adherents conquerits i entrenaments variats

Work

Feu que el seu club o associació esportiva sigui encara més atractiva

Està buscant una eina per variar les activitats del seu club esportiu? Oferim animacions innovadores i originals utilitzant la nostra paret digital. Guanyi nous membres i ofereix-los diverses formes de practicar el seu esport amb Digi-Sports!

Desenvolupament i atractivitat

La paret digital ofereix una nova dinàmica al seu club i / o associació esportiva, ajudant-lo a atraure nous membres i patrocinadors.

Pràctiques variades i competicions

La paret digital és el suport perfecte per a molts esports i ofereix una nova forma de practicar el seu esport favorit. Permet també obtenir classificacions amb el programari Rànquing Pro.

Visibilitat i resultats

Ajuda a la millora i progressió durant l’entrenament, el concepte únic de la nostra paret digital garanteix la visibilitat del seu club acollint un gran públic durant els esdeveniments.

Personalització i Servei Complet

Els nostres serveis a mida inclouen el suport total en tot el procés incloent l’animació i la personalització visual de la paret digital.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Renova les seves activitats amb una eina inèdita

Mostri als seus federats una forma de tornar a explorar el seu esport favorit d’una manera completament nova amb la nostra paret digital interactiva. Li garantim una instal·lació clau en mà i ràpida, adequada per a tot tipus de clubs esportius.

Gràcies a la paret digital, atraurà més membres nous i perpetuarà l’activitat de la seva associació esportiva.

Permetrà als seus membres millorar les seves habilitats i la seva velocitat, sigui amb una pilota o amb una raqueta. La nostra paret digital es pot llogar per un dia o una durada més llarga, el que el fa compatible amb sessions d’entrenaments o amb un esdeveniment esportiu.

Afirmi la seva identitat i gaudi d'un dispositiu modular

Ressalteu la identitat del seu club esportiu o els colors dels seus patrocinadors amb el servei de Branding voltant de la paret digital. Personalitzem l’aspecte visual de la paret digital al seu gust, mentre li permetem gaudir d’una vintena de pràctiques d’esports.

Gaudirà de la varietat d’activitats i jocs compatibles o de la possibilitat de recopilar dades, en una competició o torneig entre els participants.

Sonor i lluminós, atraurà l’atenció dels jugadors, però també els que vindran a encoratjar. D’aquesta manera, creu una veritable passió al voltant del seu club i els membres de la seva associació esportiva. Amb la nostra paret digital, obtindrà un suport d’animació original a oferir als seus visitants, font d’entreteniment i major visibilitat.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems