Patrocinadors Convençuts i Finançament Fàcil

Work

Troba fàcilment patrocinadors per tots els seus projectes esportius

Gràcies a la nostra paret digital interactiva, obtingui un nou suport visual per al seu esdeveniment esportiu, que sigui un torneig o qualsevol altre tipus de manifestació. Flexible i divertit, la paret digital és un excel·lent mitjà de promoció per als seus patrocinadors, les marques i logotips es poden combinar al voltant de la paret digital.

Atractivitat i Imatge modernitzada

La seva associació esportiva guanya en atractivitat, atreu nous membres i modernitza la seva imatge pública gràcies a la nostra paret digital.

Credibilitat i Rendibilitat

Les seves opcions de patrocini són més fàcils que mai amb la nostra paret digital, el concepte únic sorprèn i interessa a les empreses en qualsevol sector.

Font de trànsit i entreteniment

La paret interactiva entreté als seus visitants amb la varietat d’opció d’activitats possibles i li assegura més trànsit durant tots els seus esdeveniments esportius.

Servei personalitzat i flocat

En la versió estàndard o gran, la nostra paret adopta els colors del seu club i veu els insercions dels logotips dels seus diferents patrocinadors.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Un suport per modernitzar i donar credibilitat a la seva imatge

La paret digital permet als clubs esportius tenir una nova forma d’animar cadascun dels seus esdeveniments.

Gràcies a una vintena de pràctiques i gairebé 200 escenaris diferents, la nostra paret interactiva li permetrà entretenir els visitants i als seus membres, des dels més joves fins a les persones més grans. L’originalitat de la paret digital portarà una alenada de novetat a la imatge del seu club o associació esportiva, fent-la sempre més atractiva.

Aprofiti aquest potencial quan sol·licités patrocinis esportius amb empreses, especialment destacant la flexibilitat de les marques al voltant de la paret digital. Les característiques insòlites de la paret digital l’ajudaran a guanyar credibilitat amb els seus interlocutors i els donarà una oportunitat única de tenir una major visibilitat.

Un aparador innovador i rendible per a tots els seus esdeveniments

Més enllà de les possibilitats de personalitzar la configuració i les activitats de la paret digital interactiva, pot vestir com vulgui amb insercions modulars. Els seus patrocinadors podran veure els seus logotips i colors potenciant la identitat de la seva marca en un aparador innovador i fet a mida.

Els seus patrocinadors i el seu club tindran més visibilitat i notorietat. Aquesta eina d’animació és un excel·lent trampolí per al desenvolupament de qualsevol tipus d’associació, ja que garanteix un important guany de trànsit, font de rendibilitat per al seu esdeveniment esportiu.

Amb un nou concepte i una gran flexibilitat d’ús, la paret digital és un suport perfecte per a facilitar les seves sol·licituds de patrocini esportiu i així concretar tots els seus tornejos i altres projectes.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems