Clients Entretinguts i Promoció inèdita

Work

Anima el teu centre comercial i promociona els teus productes amb originalitat

Busques una animació per al teu centre comercial? Amb Digi-Sports BCN, obtingui una solució que entretingui als seus clients mentre passen per la seva botiga. La nostra paret digital, adaptable i disponible en diversos formats, és una eina ideal per brindar una atmosfera amigable a la seva estructura, al mateix temps que li dóna identitat única.

Experiència del client i convivència

Els seus clients de totes les edats gaudeixen d’un ambient càlid i guarden un record inoblidable del seu pas en el seu centre comercial gràcies a la nostra paret digital.

Atractiu i promoció

Perfecte per promoure l’arribada d’un nou producte, una associació o un esdeveniment, perquè la nostra paret en les seves passadissos desperti l’interès de tots i generi trànsit.

Entreteniment i Concursos

La organització de concursos amb el programari Rànquing Pro mai ha estat més fàcil i divertit que amb la nostra paret interactiva al seu costat!

Acompanyament i flexibilitat

Ens ocupem de totes les etapes del seu projecte, vestim les insercions personalitzables de la paret amb els seus colors i el nostre personal supervisa l’animació.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Una eina perfecta perquè l'experiència del client sigui inoblidable

Per a cada idea d’animació per al seu centre comercial, la seva supermercat o la seva botiga, la nostra paret interactiva l’ajuda a crear un ambient agradable i inoblidable. Disponible en dues mides diferents, s’adapta a espais amplis i espais petits. Té un panell de pràctiques prou gran com per satisfer totes les seves expectatives.

A través d’activitats que van des d’esports fins a jocs de reflexió o memòria, Digi-Sports BCN posa a la seva disposició un gran aliat en l’entreteniment dels seus clients. Gaudiran d’una experiència memorable, flexible i capaç d’atraure nens com gent gran.

Gràcies a gairebé 200 escenaris i aproximadament vint esports compatibles, la paret digital li permetrà variar les activitats proposades i preservar un ambient càlid i únic. Llogable per un dia o per diversos, podem personalitzar la paret digital amb la seva marca i logotip.

Suport efectiu per a la comunicació al voltant de nous productes

La flexibilitat de personalització que ofereix la paret digital interactiva és un trampolí perfecte per promocionar un producte o proposar un patrocini a una marca. Tot el que ha de fer és donar-nos les seves instruccions i activitats de preparació, i nosaltres farem la resta!

Els nostres equips s’ocupen del enrutament, la instal·lació, la configuració, i també la supervisió de les activitats.

Aprofita l’oportunitat d’organitzar concursos i competicions! La nostra paret interactiva li permet recopilar les dades que desitgi sobre els participants. Per tant, els oferirà per guanyar premis o refinar encara més el perfil dels clients interessats a la paret.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems