Residents feliços i animacions modernitzades

Work

Porteu un ambient agradable al seu hospital o casa de retir

Està buscant una idea d’animació per a casa de retir? Vols trobar una manera de portar la convivència al teu hospital? Digi-Sports BCN li ofereix una solució adaptable i divertida. Entretingui als seus residents o permeti que els seus pacients es diverteixen gràcies a la nostra paret digital, lúdica i inèdita.

Convivència i originalitat

El concepte únic i divertit de la nostra paret digital crea un ambient càlid i amigable durador en el seu establiment i entre els seus residents.

Activitats adaptades i acompanyament

Els nostres facilitadors supervisen l’ús de la paret i s’asseguren que cada animació realitzada amb els seus residents sigui compatible amb el seu estat físic i mental.

Flexibilitat i lliurament flexible

Oferim més de 200 escenaris i 20 activitats compatibles (esports, jocs reflexos i memòria) amb la nostra paret, lliurats per un dia o en el temps.

Servei complet i personalització

Oferim un servei clau en mà. La nostra paret interactiva pot ser personalitzada amb els colors i logotips del seu establiment. Cada fase del procés és gestionat pel nostre equip.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Canvia la seva vida quotidiana amb una animació original i divertida

Ja sigui en hospitals o en residències, renovar les activitats proposades pot resultar ràpidament difícil. La paret digital interactiva és una resposta efectiva a aquest problema, gràcies a moltes funcionalitats i un concepte inèdit.

Amb 20 pràctiques diferents i més de 200 escenaris, podrà variar les activitats disponibles en el seu establiment i segons de la condició física de cada un, podrà organitzar activitats esportives, jocs de reflexió o exercicis de memorització en el seu hospital o residència.

La instal·lació de la paret digital té l’avantatge de ser ràpida: entre 30 minuts i 1 hora, segons el model i la configuració requerida. Ja sigui per configuració, enrutament o animació, ens encarreguem de tot per a un servei clau en mà!

Una excel·lent opció per mantenir la seva condició física i mental

Cadascun dels seus residents requereix una dieta, exercicis físics i cognitius adaptats a les seves necessitats. La nostra paret digital interactiva l’ajudarà en aquest procés, especialment gràcies a les llums i els sons que integra, la qual cosa fa que l’exercici sigui encara més estimulant.

Ja sigui una persona gran en una residència o en un hospital, serà una eina pràctica per al manteniment de la condició física i mental de tots. Com que hi ha poques aficions als hospitals, la paret digital serà un excel·lent mitjà d’entreteniment diari per a ells, més enllà de l’estimulació física i mental.

No esperi més per fer que la vida diària dels seus residents sigui més plaent amb la nostra solució clau en mà!

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems