Stand visible i visitants marcats

Work

Estands per a esdeveniments més atractius

Vol destacar en una exposició triant un estand original? La paret digital, permet tenir una animació sorprenent que atraurà l’atenció dels visitants.

Captiva la multitud que recorre els passadissos d’una fira o en una convenció oferint-activitats tan divertides com variades. Descobreix una forma de promoció inusual adaptada a tots els seus projectes.

Generar Trànsit i Sorprendre

La nostra paret digital permet al seu estand cridar l’atenció i generar més trànsit. El concepte, tan original com lúdic, marca durablemente totes les ments.

Recull de dades i entreteniment

Una convenció és una oportunitat per entretenir els visitants i recopilar dades, la qual cosa és possible amb el nostre programari de classificació Ranking Pro.

Lloguer fet a mida

La paret digital és llogable per a un dia o per a un període més llarg i es configura per adaptar-se a les seves necessitats! Molta diversió i diverses formes de practicar l’esport li esperen.

Personalització i Supervisió

Els nostres equips s’encarreguen de la personalització de les insercions amb els seus colors i logotip així que l’enrutament, de la instal·lació i l’animació.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Una animació lúdica, inusual i innovadora per a qualsevol convenció o fira

La innovació desperta curiositat i atrau la multitud. ‘Per als seus esdeveniments, opti per la nostra paret digital interactiva! Posem a la seva disposició activitats que avaluen els reflexos, la memòria i l’habilitat amb jocs de diversos esports, adaptats al seu projecte.

La paret digital és un valuós suport per atreure l’atenció dels visitants i entretenir-los organitzant concursos i altres tornejos. L’ús de la nostra paret digital també és una oportunitat per a realitzar la recopilació de dades a través d’un programari de classificació.

L’esdeveniment també serà una forma de refinar els perfils dels seus prospectes, mentre identifica visitants que voluntàriament poden recórrer a la seva oferta una vegada que finalitzi l’esdeveniment.

estands per a esdeveniments esdeveniments atractius
estands i esdeveniments estands per a esdeveniments

Diferents configuracions per presentar la seva marca

Gaudirà d’un estand que correspongui a la seva imatge amb les insercions dedicades a la marca presents al voltant de la paret digital. La seva marca destacarà gràcies a aquest espai personalitzable.

Tota la seva identitat visual podrà vestir la paret: logotip, carta gràfica, eslògan, etc. En termes de lloguer, pot reservar un per un dia o més, depenent dels requisits del seu projecte. Permeti entre 30 minuts i 1 hora d’instal·lació, segons la configuració requerida per les seves animacions.

Per facilitar la seva experiència amb la paret digital, ens ocupem de tot el procés, des del enrutament fins l’animació. Un membre del nostre equip estarà present per garantir l’èxit del seu estand.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems