Diversió, florida i estimulació

Work

La paret digital, un entreteniment insòlit per al gran públic

Saber entretenir, crear un efecte d’emulació amb el gran públic és essencial per passar un moment agradable, mantenint un esperit de cohesió i estimulant tant a la gent gran que als nens. La nostra paret digital interactiva és una solució modulable capaç d’adaptar-se a les necessitats de tots, ja sigui una ciutat, un centre comercial, una estació de tren, un aeroport, una escola o fins i tot una residència per a gent gran.

Digi-Sports en vídeos

Descobreix en imatges algunes idees per utilitzar la nostra paret digital.

Economia i dinamisme municipal

Llogable per un dia o per diversos, la nostra paret digital dóna un nou alè als seus carrers i promou de manera sostenible l’economia local.

Usuaris satisfets i imatge controlada

Els seus usuaris s’entretenen mentre esperen reprendre el seu viatge en avió o tren, el que augmenta el seu índex de satisfacció i revaloritza la seva imatge.

Passadissos animats i promoció

En un centre comercial, la paret digital permet oferir una experiència lúdica i memorable per al client i potenciar els esdeveniments promocionals.

Estimulació i nous membres

La paret digital ajuda els alumnes a estimular els seus sentits o mantenir la seva condició física i les associacions a atreure nous membres.

Desenvolupament i manteniment

Adaptat a les necessitats de tots, la nostra paret digital interactiva contribueix a la florida i al manteniment físic i cognitiu dels residents de la seva residència.

Porta alguna cosa nova a la vida quotidiana de tots

Per revitalitzar un municipi, no sempre és fàcil trobar una idea original d’animació. La nostra paret digital és una excel·lent animació que li donarà vida al centre de la seva ciutat. En els seus llocs públics, la paret atraurà l’atenció i crearà fàcilment un efecte de multitud.

Les persones, en família o amb amics, gaudeixen de passejar per les botigues dels centres comercials quan van de compres. Per crear una sorpresa amb un suport promocional original, la nostra paret interactiva serà la millor opció.

Les possibilitats d’activitats que ofereix són prou nombroses com per passar de l’esport als jocs de reflexos o de memòria. Serà un record memorable fàcilment associat al producte que vol presentar.

Fa que l'espera per als seus usuaris sigui més agradable

Per a usuaris molt puntuals o en cas d’imprevist logístic, l’estada en una estació de tren o en un aeroport pot ser poca atractiva. La paret digital ofereix una excel·lent animació que entretindrà a tots els usuaris. La seva imatge de marca millorarà i enfortirà la fidelitat dels seus usuaris.

Els usuaris no dubtaran a participar en aquesta animació insòlita, i es convertiran en prescriptors amb els seus familiars, recomanant-los que acudeixin a vostè per als seus propers viatges.

Troba un passatemps per a tots i per a totes les edats

És essencial estimular els sentits dels nens i de la gent gran mitjançant exercicis adaptats de memorització i de reflexos. Tot i les necessitats que poden diferir, la nostra paret interactiva complirà amb les expectatives de les institucions que donen la benvinguda a cadascuna d’aquestes audiències.

En una escola primària o en un col·legi, la paret digital serà perfecte per aportar un toc d’originalitat a les activitats esportives per a nens. ¡Aprendran a desenvolupar les seves habilitats d’escolta i treball en grup, però també les seves habilitats, mentre es diverteixen!

En una residència, per exemple, aquesta paret digital mantindrà la memòria a curt termini o els reflexos psicomotors dels residents, independentment de la seva edat i potencial de diagnòstic.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems