Col·laboradors complets i un equip molt unit

Work

Team building atractius amb la nostra paret interactiva

Voleu formar equips cohesius o que els seus seminaris siguin moments memorables? ¡Opta per la nostra paret digital! Digi-Sports ofereix una eina que es convertirà en un actiu important durant un dia d’incentiu o per a l’animació d’un àpat corporativa.

Compromís i cohesió

Per als seus seminaris i esdeveniments de Team Building, la paret digital ajuda a reforçar la cohesió dels seus equips i comprometre els seus empleats amb la seva empresa.

Originalitat i convivència

La paret digital ofereix una activitat de suport tan inusual com divertida i és una manera perfecta d’alleujar les tensions i crear un ambient cordial durador entre els seus equips.

Agilitat i entreteniment

Responent a tots els seus requisits de jocs i activitats, l’àmplia gamma d’animacions entreté als seus empleats i promou les relacions informals.

Qualitat i encàrrec

Amb un servei 100% recolzat pels nostres equips, la paret és una eina fiable, personalitzable i encomiable en un sol dia o més.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Un eix de reforç de la cohesió amb un suport lúdic

Necessita ajuda per a una animació de Team Building per enfortir el vincle entre els seus empleats?

La paret digital interactiva ofereix una activitat inusual memorable. Alquílalo per la durada del seu esdeveniment, que sigui per un dia o diverses setmanes.

Escollir entre 20 pràctiques diferents (esports, jocs de memòria, etc.) i més de 200 escenaris. Diverteixi provant el seu encert, coordinació i reflexos, mentre crea una atmosfera de cohesió dins del seu equip.

Aprofiti la possibilitat de personalitzar en els colors i logos de la seva empresa, perquè sigui encara més original.

team building team building i seminaris
team building seminaris

Una prestació completa per a un ambient agradable i amigable

En triar la paret digital interactiva de Digi-Sports per a l’animació del seu seminari, no haurà de preocupar per la logística. Oferim un producte clau en mà per a l’activitat de formació del seu equip. Ens encarreguem de la interconnexió, el muntatge, la configuració i de l’animació.

Amb l’opció Rankin Pro podrà recopilar dades o respostes a qüestionaris preparats per a l’esdeveniment.

Vol proposar un desafiament als seus empleats? Estableix un rànquing gràcies a les estadístiques recopilades que animés el gust del desafiament de tots els seus col·laboradors.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems