Accessibilitat assegurada i facilitadors capacitats

Work

Feu que les seves activitats esportives siguin inclusives i accessibles per a tots

Trobar una activitat compartida per persones de tota mena i des de qualsevol condició física és un veritable desafiament. Usant la nostra paret digital, pot accedir a un suport d’animació que respecta els requisits d’Handisport i amb moltes activitats compatibles.

Material adaptat i activitats variades

La paret digital és una eina totalment adaptada a les pràctiques de Handisport i compatible amb més de 20 esports, activitats cognitives i gairebé 200 escenaris.

Flexibilitat i facilitadors capacitats

Adaptat a diversos handicaps, la nostra paret compleix amb les seves expectatives i dóna la benvinguda a un gran públic de persones gràcies als nostres animadors totalment capacitats en aquest tema.

Nova audiència i imatge millorada

En convertir en compatible amb Handisport, la seva associació o club esportiu atrau nous membres amb diferents perfils i veu la seva imatge pública revaloritzada de forma duradora.

Personalització i Servei Complet

Oferim un servei complet on ens encarreguem de tot: enrutament, personalització d’insercions de paret als seus colors i més.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

Un material adaptat a les discapacitats

En Digi-Sports BCN, volem que la major quantitat de persones puguin gaudir dels nostres serveis i descobrir una nova forma d’explorar els esports. La paret digital interactiva dóna l’oportunitat a una audiència més àmplia de compartir un moment tan únic com divertit.

Gràcies a més de vint pràctiques i gairebé 200 escenaris, la nostra paret digital és un suport perfecte per a les activitats d’Handisport per a persones amb mobilitat reduïda i cadires de rodes.

És responsable d’una associació esportiva i vol que sigui compatible amb Handisport? ¡Llogui la nostra paret de forma per a un dia o més!

Animadors formats a cura de persones amb discapacitat

Ens encarreguem de tot el procés de lloguer de la paret digital (enrutament, configuració, etc.) incloent l’animació. Els nostres animadors participaran en el seu esdeveniment esportiu per a garantir el bon funcionament de les activitats.

Cada membre del nostre personal d’animació ha estat capacitat per donar la benvinguda i tenir cura de les persones en cadires de rodes. Simplement digui’ns què fer amb la paret digital, i nosaltres farem la resta!

També oferim jocs de memòria i reflexos, perfectes per estimular les capacitats cognitives de les persones interessades en aquest tipus de suport.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems