Producte valorat i operació rendible

Work

Alquiler de atracciones para eventos

Treball Campus amb una eina de comunicació única

Per presentar un producte o la seva activitat d’una manera general es requereix un pla de comunicació finament estudiat. Pot incloure bromes, màrqueting viral o fins i tot màrqueting de carrer. Una eina de promoció eficaç és el lloguer de la nostra atracció per a esdeveniments . La nostra paret interactiva, disponible en 2 formats que l’ajudarà a donar a conèixer la seva oferta durant qualsevol promoció comercial i alhora atreure nous clients.

Visibilitat i interactivitat

La paret digital crea una bogeria i entreté efectivament a les multituds, alhora que promociona la seva marca i el seu producte d’una manera divertida i discreta.

Rendibilitat i imatge controlada

El retorn de la inversió de les seves operacions de comunicació està assegurat amb la nostra paret interactiva, font de trànsit i fins a les seves ambicions.

Servei complet i recopilació de dades

La promoció de la seva marca o producte amb el nostre servei integral ho ajuda a conèixer als seus clients lleials i potencials amb el programari Rànquing Pro.

Personalització i Acompanyament

Ens encarreguem de tot el procés, inclòs l’enrutament, la configuració i la instal·lació de la paret, que pot portar la seva identitat gràfica i el seu logotip.

La pared digital en vídeos

Descobreixi la diversitat d’ús del concepte Digi-Sport i imagineu el que pot aportar al seu esdeveniment

El lloguer d'una atracció per a esdeveniments és un servei clau en mà destinat a millorar la seva promoció

Centra’t en el teu producte i en el teu pla de comunicació, nosaltres ens encarreguem de la resta. Nosaltres gestionem cada etapa de l’procés: enrutament, configuració, instal·lació, animació i desmuntatge. La instal·lació de la paret digital es realitza en poc temps, per garantir-li un servei operatiu el més aviat possible.

Vols donar-te a conèixer, atreure gent? Per això, no hi ha res millor que una animació que captivi l’atenció dels seus clients potencials. Li oferim la possibilitat de personalitzar la seva paret interactiva amb els seus colors, respectant la imatge de marca que vol transmetre.

Llogui la nostra atracció per a esdeveniments, en dos formats: estàndard i gran, durant la durada de la seva promoció comercial, ja sigui un esdeveniment efímer en un sol dia o en el llarg termini.

lloguer atraccions per a esdeveniments lloguer atraccions
atraccions per a esdeveniments lloguer atraccions per a esdeveniments

Lloguer d'activitats per a esdeveniments amb flexibilitat d'ús que s'adapta al seu producte

Vols destacar per una activitat única i inusual? La nostra paret digital ofereix una selecció de 20 jocs i més de 200 escenaris per variar les animacions. Tots poden divertir provant la seva velocitat, habilitat i memòria, tot en un ambient agradable.

¡Atregui més clients potencials gràcies a la seva animació comercial organitzant concursos o concursos amb premis a el moment! Aprofiti l’oportunitat de recopilar dades amb el nostre programari dedicat, ofereixi classificacions i conegui més sobre el seu públic.

Amb Digi-Sports BCN, llogui una activitat per als seus esdeveniments que es convertirà en una eina lúdica, inusual i flexible, dedicada totalment a la seva promoció! El seu guarniment, les animacions propostes i la imatge corporativa que l’acompanya estaran en perfecta consonància amb la de l’producte a promocionar.

Van confiar en nosaltres

I estem molt orgullosos

Work

Digi-Sports Barcelona

+34 663 871 701

Copyright © 2019: Alamo Sports Events SL

Realizado por Tancra Systems